VALBORG IMÅRN

Snart ska jag gå och lägga mig för imårn äre valborg och då måste man vara pigg och gla' :D

Ska ta en buss vid halv tio in med Hertis och Korvis. Kanske titta lite forsränning, få lite helium i sig, shoppa, vem vet?! Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något! Kanske går till brasan, får se ;)

MOPPE ♥

Idag har jag äntligen fått min älskade moppe, jag älskar den, totaly underbar!

BILDER FRÅN GÅRDAGEN PÅ MIG OCH CECILIA


BRÅDIS SOM VANLIGT

Hej bloggis nu har jag brådis, hinner egentligen inte blogga nu. Efter skolan ska jag till stan med Sara men vi hörs när jag kommer home! Puss

GODNATT

Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar upp tidigt imårn för då är det dags för skola! Usch. Men men. Har musik prov här någon gång men vet inte när. So prov på torsdag tror jag. Matte nationell och spanska nationella nån gång under veckan. Så vi får se om jag hinner blogga. Men jag ska försöka hinna med det. Vi hörs i morgon bitti om jag hinner. ANnars hörs vi antagligen i morgon kväll!
Sov gottis sockertoppar!

JAG ÄR KÄND

OMG! Ni vet Bobby? Kända frisören, Linda Rosings kompis, han Bobby har kommenterat min blogg!!! Jag hade skrivit ett mail till han och frågat hur lång tid det tog att få en klippnings tid hos honom. Och då svarade han med en kommentar på min blogg! SHIIIIT COOOOOLT :D Moahahahhhaha. Jag är bästis med två kändisar nu.
1. Daniel Paris. Han länkade min blogg på sin blogg och sa att den är Paris style och skrev att jag var gullig :D
2. Bobby kommenterade min blogg, yeeah B-)


20 minuter

Om 20 minuter drar jag iväg, ska försöka hinna bli klar på dom minuterna. Tror inte att det kommer hända för jag ska äta, platta håret, sminka mig, borsta tänderna. Eller jo jag hinner nog. Platta håret tar typ 10 min, äta fem, borsta tänderna två, sminka mig två. Då har jag till och med en minut över! Fast nu har det gått två minuter sen jag började men..

GODMORGON

Har ni sovit gott?
Det har jag, eller helt okej. Jag drömde något men kan inte komma på vad det var :o Hate it.

Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite för sen ska vi ivåg till nån Maja som fyller år. Vet inte vem det är faktiskt hehehe. Sen ska vi iväg till farmor & farfar och fira påsk :D
PUSS

Cecilia på bild :D


Marley & Me


Filmdags. Har inte sett den här, är den bra?

ÅRETS HÖJDPUNKT

Det är värkligen när blommorna kommer, det börjar bli riktigt varmt, solen lyser hala ddagen, det är ljust hur länge som hellst och, sist men inte minst GRILLNING. Min första köttgrillning i år. Har bara käkat grillad lax och de är inte samma sak, inte ens nära. ÅÅÅ SÅÅÅ GOTT!

DÅLIG BLOGGNING

HEEEJ!
Jag lever, om ni trodde att jag var död.

Kom hem idag från ytternäs, skönt. Har egentligen inget att skriva om för det har varit en riktigt tråkig dag och jag är skit trött. Fast har städat ur min garderob, herregud vad med grejor!

Imårn ska jag hem till farmor & farfar och fira påsk. Där kommer också mina "stor kusiner" att vara. Och den ena har fått en ny bebis :D Den föddes i mars och är säker super gullig. Och sen är ju såklart cecilia där, Sofias (den nya bebisen) storasyster, som fyllde fyra (tror jag) i januari!
Det blir mys :)
puss


JUNO

Nu sitter jag har i lilla stugan på Ytternäs och tittar på Juno med pappa, Eva och Ida. Personligen tycker jag inte att den är jättebra men man offrar väl sig ;)

Fick ett påskägg för ett tag sen också :D

YTTERNÄS

Nu har vi precis kommit fram till Evas landställe och nu ska jag ut och fika och sen ta lite foton som ni får se senare!
PUSS

GURKAN HABIBI

Det har hänt nå cp så klicka på länken!
http://www.youtube.com/watch?v=t4wsYr_Arr0

JAG ÄR ÖVERTALAD

Imårn åker jag med till Evas land. Ville inte men eftersom min pappa är sååå bra på att övertala så följer jag med. Men datorn är med, så bloggningen kommer pågå som vanligt! :d

Vi hörs senare!

LIVE FRÅN ALTANEN

Just nu sitter jag ute i solen, på altanen med telefonen som jag spelar ett asroligt spel på. Fast nu gick solen i molln om ni ville veta det. Asså min blogg suger, jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag skriver typ om vad jag gör och de är tråkigt å läsa, sen skriver jag om Daniel Paris. Men det är bara två sker varav en är jättetråkig!! Kom med förstlag bitches!
LOVE YOU ALL
(går inte att ladda upp bild nu, fråga mig inte varför, puss)

MORSNING +NING!

(+ning = korsning för er som inte förstod det)

Kom ut ur duschen för kanske en timme sen, skönt att duscha på morgonen! Sen har jag käkat frulle. Satt ute och käkade men det var lite kallt tyckte jag så jag hoppade in igen. Jag sa ju igår att jag skulle rensa ur garderoben, jag orkade aldrig göra de så det får bli idag ist. Men först ska jag fråga pappa om han kan hjälpa mig med cykeln för de är nån konstig pump man måste ha. Jag måste ju ha min cykel även om jag får min moppe snart för jag har ju inte tagit moppekortet än och om jag kör då kommer farbror polis och tar mig.

Vi hörs bitches :D

gammal bild

MOBILBILDBOMB

Jag och amanda på Justin Biebers film

På Biotopia, mitt DNA i provröret! :D

Årets första glass (med sommarkänsla alltså :))

frida & Hertis busar på Biotopia


frida i Italien

kärlek till er



ÅÅ GOS!


Svar: Tacktack :D
Va roligt! tack så mycke igen :d
Jag ska försöka bättra mig på den fronten men eftersom jag går i skolan 08.30-15.30 alla dagar så hinner jag inte riktigt med det efter som vi har prov och sånt hela tiden också. Men jag ska försöka som sagt!
Kommentera inte anonymt, skriv namn ist :D
Här är dagens OUTFIT!

ÄNTLIGEN KLAR!

Nu är jag äntligen klar med rummet, syns stor skillnad!


STORRÖJ


Kommer efter bilder sen också, men det tar väl sin lilla tid att få det här klart. Hörs om några timmar!
puss

I Hate It

Städa rummet-dags. SÅ TRÅKIGT. Det värsta jag vet, eller bland det värsta jag vet. Ska ta lite före och efter bilder sen också, vi hörs om en stund!
LOVE

SLUT, IGEN

Mamma ringde precis och sa att den ljusblåa som jag skulle ha var slut haha.. SWå då får det bli den röda ist!


Nu ska jag byta om sen ska jag ta mig iväg till en brevlåda, får se hur det går, vet inte vart det finns brevlåda i gamlis men jag får väl leta :D Vi hörs lite senare, puss!


UNDERBART

God mogon bloggish!

Pappa väckte mig för en stund sen och sa att moppen vi beställde igår var slut. JAG BA NNEEEEEEEJ! Fast i samma meil stod det att vi kan få en annan modell, den är i stort sätt lika dan bara en nyare modell. OCH DEN ÄR VIT OVH LJUSBLÅ, K Ä R L E K! Dessutom kostare den lite drygt 8 000:- men vi får den för lite drugt 5 000:-! :D

NY DESIGN NU!

Nu har jag dy design och lite mörkare rosa som bakgrund. Vad tycker ni? Giilar ni den här bäst eller den tidiga?

Puss

Förresten har jag precis beställt min moppe!! GLADAST I SVERIGE

NY DESIGN

Funderar på att skaffa ny design, är trött på den jag har och bilden på mig är sååååå hääääär ful. Men Daniel är gos på alla bilder!

Ska nog börja göra en nu, får se om jag blir nöjd eller inte :D

NEW THINGS

tröja

tröja

linne

byxdress

shorts

Det ble inhandlat plus lite trosor :D

SORRY

Cha cha bitches!

Det blev ingen städning eller kläd uppvisning igår tyvärr.. Orkade inte helt enkelt. Men tänkte göra de nu! :D

Idag ringde mamma och väckte mig vid tio-tiden och så skulle jag träffa henne. Har egentligen inget att berätta så ska börja visa kläderna nu!
puss


DAGS ATT KÄNA PENGAR

Kom nyss hem från stan med fanny. Träffade henne igår kväll efter en varm och härlig dag.

Vi traskade runt lite på stan, satt på bryggan och hade det allmänt mys och så blev de en del inköp.
Men vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska städa mitt rum sen ska jag rensa ur garderoben och sälja massa kläder jag inte använder! hoppas det blir en del, fast det kommmer det inte bli tyvärr..

Vi hörs senare! Då kommer de också bilder på dagens inköp :)
puss


GRYMT HÄRLIG DAG

Nu kommer bilder från dagen på bryggan med massa härligt folk!

DAGENS OUTFIT


Nu ska jag snart bege mig till bussen och sen ska jag till Hemköp och köpa vindruvor och pärondricka sen beger jag mig till SubWay där jag träffar dom andra. Puss!

MOT DUSCHEN

Godmorgon! Hoppas alla har sovit gott! Det har iaf jag, eller helt okej :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa mig lite sen åker jag ner på stan för att köpa lite pärondricka och vindruvor innan "picknicken" på bryggen med mina älskade människor:d Nu måste jag hoppa in i duschen men vi hörs senare!


I HAVE MISS U

Hello im back!

Har inte riktigt hunnit med att blogga dom senaste dagarna för i fredags var det mys på bryggan med Herta & Sara och i går var jag hemma hos Jimmie med Mathias och Hertis. Tittade på en aaaaaaaaaaasläskig film, trodde jag skulle dö på riktigt.. Fast det gjorde jag inte jao :D

Imårn blir det mys på bryggan igen i det fina vädret med massa underbara människor!

Puss på er!

I SKOLAN NER MOT STAN

Tjenare tjenare snart ska jag, fjärt och korvis ner på stan och sitta på bryggan med jordisar :d

puss på er!

GOSIGOS

jimmie om DESIGN 12/4-2011:
Tack för att du fixa min design :*

ÅÅ Kedis din goos! Jag tycker bara att det är kul :)

SOVMORGON

Hola bloggen!

Gick upp för kanske en timme sen duschade, letade kläder, käkade frukost och har precis fönat håret. Snart är plattången igång också men tänkte prata lite med er först!

Idag fick vi en och en halvtimmes sovmorgon för att vi ska till Biotopia, wiiiie! Eller nej inte så men det 'r bättre än lektion! Slipper alla jobbiga lektioner imårn, skönt de!

Nu tror jag att min plattis är varm så nu ska håret fixas till! Vi hörs bitches!

Vill gärna inte gå runt med sånt hår, platt hår är so Paris style!

DANIEL PARIS ÄR VÄRLDENS SMARTASTE MÄNNISKA!

Han säger såååå smarta grejer, underbart!
So paris style!

DANIEL PARIS DEBATERAR

Nu är Daniel Paris på ettan, TITTA!

GOOOS

NEJ NEJ NEJ DET FÅR INTE VARA SANT!!

Det går inte att komma in på Daniel Paris's blogg!

Hoppas han fixar det snart..

VÅR NU!




HINNER INTE JUST NU

Hola Hola!

Kom nyss in efter att ha varit ute i det fina vädret!
Just nu hinner jag egentligen inte blogg för jag måste göra spanskan. Men när jag är klar med den ska ni få bilder som jag knäppte när jag var ute.
Hörs senare puss!

MORNING

Cha Cha har sjukt brådis nu och vi hade ingen frukost hemma heller! Nu ska jag skynda mig att borsta tänderna och plocka ihop mina grejer till idag på en minut, lycka till frida!!

KNEPIGT

Tjenare tjenare!

Efter skolan idag så åkte Korvis och jag till stan och skulle fixa lite grejs för moppekursen. Men det gick inte för sig. Bajs. Men sen satt vi i Musikenhus i kanske tre timmar. SHIIIIT vad jag skratta haha!

Men nu måste jag göra teknik, puss

GODMORGON

Hejsan bloggen!

Nu har jag precis valt kläder för dagen och ska nu ner och käka frukost. Inte min favorit grej att äta precis. Och snart är det nationella..

Efter skolan idag ska jag och korvis ner på stan och kolla nån grej med Upplands Trafikskola om jag fattade det hela rätt. Efter det är det dans.. TRÅKIGT

puss


DET STAVAS S N Y G G ! ! !



SVAR PÅ FRÅGA


Fick en fråga för ett litet tag sen av Anonym som undrade vart jag köpt den svarta justin bieber tröjan.
Jag tänkte först inte berätta vart dom kommer ifrån, men jag tänkte att jag är ju trotts allt ingen egoist. Så jag ska berätta vart den kommer ifrån. Den är från CDON.COM och kostar 219:- den är inte så svår att hitta. Gå in på deras hemsida och så söker du på Justin Bieber så kommer det upp massor där. Men du kan sortera på billigast först så vet du ungefär vart den kommer. Tror att den kan ha varit på sida 6!
Hoppas du blev nörd med svaret!


DESIGN 12/4-2011

Nu har jag gjort en design till Jimmie. Fast vi ska fortsätta imårn för hann inte riktigt klart, men headern blev klar iaf. Checka hans blogg! Klicka på bilden för att komma till hans blogg!


Och som jag sa tidigare skulle jag räkna matte. Och har faktiskt räknat på en bra bit! Men imårn är det engelska nationella.. Mitt hat ämne, sämsta ämne. Jag är sämst på det. Jag är rökt.

TEATER

Tjenis sötisar!

Idag har dagen varit lugn, so Paris style! Klasstid, SO = TRÅKIGT! Sen slöjd. Efter slöjden bar det ner på stan med klassen för att se på teater. Den var faktiskt bra! Man fick inte fota eller nåt så de var lite synd.. Fast det var en så sjuuukt rolig kille, Jakob hette han, så jävla bra!!

Men lite senare ska jag fixa en header till Jimmie, men nu ska jag försöka räkna lite matte, jag har faktiskt en skolan att sköta, inte bara bloggen ;)



BRÅÅÅDIIIS!!

Cha Cha!
Hoppas ni har sovit gott!

Nu fattar jag inte riktigt varför jag sitter här och skriver för jag har försovit mig, bra frida! Nu hinner jag egentligen inte skriva mer men skriver pyttelite till ändå. Efter skolan bloggar jag mera, dvs ungefär runt kvart i fyra kanske. Då ska jag svara på era kommentarer plus att jag ska fixa jimmies blogg hahaha! Men ha de bra tills vi hörs sötnosar!


frida VILL HAAAA!!!!!


Asså ni fattar inte hur gärna jag vill ha dom här greojorna! Dom är so Paris style! Right?  Skulle göra vad som hellst för att få dom. Funderar på att köpa en av tröjorna, vilken tycker ni? Kan själv inte bestämma mig. Kudden har inte kommit ut i affären än men när den gör det är jag först! HJÄLP MIG NU!

"HUR GÖR MAN SÅNA DÄR SMILISAR?"


Fick en fråga av Marie om hur man gör smilisar på bloggen. Det ska du självklart få veta sötnos!

Jag gjorde det så enkelt för mig att jag sökte på google där jag skrev "smilisar till blogg.se". Där kom det upp lite olika länkar och jag gjorde som alltid, valde den första länken.
Jag har klickat mig fram lite där så du ska slippa att klicka dig runt så det ända du behöver göra nu är att klicka HÄR för att komma till hemsidan. Där finns instruktioner och lite olika sorters smilisar du kan välja mellan. Du behöver baara läsa instruktinerna så är det jättelätt! Om du inte förstår eller får något preblem så ska jag försöka hjälpa dig så gott jag kan :D
puss
/frida Paris


MOVIE, so Paris style!


HERE WE GOOOO!

Cha Cha älskade blogg!
Det var ett tag sen jag kunde göra ett riktigt inlägg, är ledsen för det men har inte varit så mycket hemma på senaste tiden.

I Lördag var jag hos Korvis med massa andra folk, kul de!

MEN IDAG vet jag itne vad jag ska göra jag har ganska tråkigt just nu om ni ville veta. Ska nog ta och titta på VAKNA MED THE VOICE från i torsdags, fast bara Daniel Paris delen såklart ;)

Puss puss!

En bild på min söting slänger jag in!


FILM

Nu är det filmdags! Våran andra film idag blir Ondskan. Den vi såg innan var en skräckis, ohoho..


BILDER FRÅN SPEXFOTOT

Cha Cha Bitches!
Hertis och jag fick igång moppen till slut, so Paris style!

Här får ni lite bilder från spexfotot!

fjärt, Justin Bieber & jag!


DESIGN DAGS

Nu ska jag ta och hjälpa Hertis med att göra en header till sin blogg. Senare ska vi fixa med hennes moppe :)

Men ha det bra kära läsare som bara minskar.. :(

SPEXFOTO

HOLA!

Har precis haft spexfoto med min klass, vet inte riktigt hur det blev men hoppas att det blev bra! Jag och hertis var ju JB fans och Didrik var Justin Bieber, So Paris Sstyle!. Men det kommer massa bilder senare idag när jag har lagt in bilderna på datorn efter skolan.

Kommer tyvärr bli dålit med bloggning idag, imårn och på lördag är jag rädd.. Men jag ska försöka hinna med så gått jag kan och kanske köra några tidsinställda. Hoppas attni håller ut tills dess!
Ha en bra dag!
Puss
/frida Paris


FILM TIME


Jag och wikis vbloggade lite på hålet. So Paris style! Love it.
kolla hennes blogg http://hertismandis.blogg.se

FJÄRT LAGAR MAT

Cha Cha bitches!

Som jag sa lagar Fjärtis mat till mig just nu, so Paris style!
Det kommr bli fett nice :D

För en stund sen var hertis och jag ute i garaget och hon hjälpte mig med moppen, berättade lite och så. Jag längtar efter att få köra moppe som fan!

Men vi hörs senare! :D
puss/frida Paris

Fjärt och jag på bild, förresten checka hennes blogg bitches! http://hertassjostrand.blogg.se

I LOVE JB

Imårn är det foto och jag skaa vara Justin Bieber fan. I will look like this:

Jag vet att bilderna inte är So Paris style men jag var trött där..

BUSSEN TILL SKOLAN, PLEASE KILL ME

Nu ska jag bege mig till bussen som tar mig till skolan. Varför ska jag åka buss? SÅ JOBBIGT. Daniel Paris behöver säkert aldrig åka buss. "Gick som en prinsessa in i tuben" har han ju uttryckt sig flera gånger. MYCKET BÄTTRE MED TUNNELBANA ÄN BUSS! Jaja, Daniel Paris har en mer fablous pink world. Mikn rosa värld är inte så fabulous.. MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ för att Daniel Paris finns på våran jord!

MIN ÄLSKLING

Cha Cha bitches.
See u after the school!

GODMORNING

Dagens outfit! So Paris style today!

Jag vet att bilden blev jätte liten nu men eftersom att det inte fanns någon bättre bild på daniel fick det bli den här och den var lite, hope you öveerlever!
Visst är vi ganska lika? Som ni inte ser på hans bild har han också röda konvers! Min insperation, Daniel Paris.


sängen väntar

Nu väntar sängen och jag ska gå och lägga mig efter jag har borstat tänderna. Men vi hörs i morgon bitti då jag ska försöka hinna blogga!
Här har ni en bild på min cutie!

PACKNING

Cha Cha Bitches!

Har precis klivit ur en lång dusch! Nu ska jag Ta och packa för ska ju till hertis imårn och sussa där. Och det är en del som ska med.. Kläder till spexfotot, kläder till idrott imårn och övermårn, kläder till dansen. Sen tror jag inte att det är något mer som ska med. Bara det vanliga, som alltid ligger i väskan ;)

Vi hörs senare, puss på er!
/frida Paris

ÄLSKADE ROLIGA DANIEL PARIS

Spola fram till ca 0:25. Hahaha LOVE YOU MR PARIS! "Asså annars kan ju jag sjunga".

PICTURES FROM THE DAY

Nu ska ni få lite bilder från min skoladag, hope you like it!

Puss! Love to den understa bilden!

FILM TIME


It's so paris style!

OMG DANIEL PARIS I LOVE YOU!

Jag tror seriöst jag svimmar snart. Daniel Paris har skrivit om mig på sin blogg!!
Det finns ingen människa som är så mycket So Paris style som du Daniel! LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOU! Jag ska se till att träffa dig nån gång. Det är på min "Innan jag dör-lista". Har varit i STHLM, letat lite efter dig, varit på Tacobar för jag vet att du brukar vara där, men nej. Ingen Daniel Paris.

SO PARIS STYLE

Cha Cha bloggen!
frida Paris här!

Kom hem för kanske två timmar sen efter dag på stan med Hertis. Fixade lite grejer till spexfotot där hon och jag ska vara Justin Bieber fans, it will be great! Efter det så tog vi en fika :D
Har också varit duktig och pluggat lite idag, men orkade inte så mycket. Är jätte trörr så det blir tidig sänggång idag, skönt egentligen.
Vi hörs!
Hertis på café storken!

Sov gulligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen, svara på ett sms som jag fick nyss och sen sätta igång nån film på datorn.

I veckan kommer det att bli mindre bloggning för jag ska hinna med att plugga också. Vi får se hur mycket det blir. Men en sak är säker, JAG HINNER MED DANIEL PARIS'S BLOGG! Kollar den iof nästan varje timme i telefonen. SOV GOTT NU!

Svarar på era gullig kommentarer imorgon!

STACKARN!


Asså lyssna på henne, jag säger bara en sak, poor little girl. Men tycker ändå att hon är modig. Skulle ni våga lägga ut en film på er när ni sjunger? Tror att dom allra flesta svarar nej på den frågan.

/frida Paris

INKÖP

Som ni vet köpte jag lite grejer igår. Det blev en tjocktröja från Inter Sport för 400:- (KILLTRÖJA, men jag gillar killtjocktröjor), en mössa 29:-, ett underställ för 49:-


So Paris style!

REGN & DIMMA


Några av bilderna, inte många men det får duga för nu ska jag och mamma fixa i mitt rum!
pusspuss

FOTO DAGS

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum! :thumbup: Så nu ska jag ut och fota lite, hörs senare!

en av de första bilderna jag fotade med min systemis!

GODMORGON

Eller det är väl inte morgon längre, men jag vaknade nyss.

Idag ska jag få mamma att sätta upp mina nya hyllor i mitt rum. Och sen vill jag ut och fota! Men det jag SKA göra är att städa, sen fota :D Jag ska också ta kort på mina inköp igår som ni ska få se lite senare,

Cha Cha bitches!

Nyvaken bild, mycket bra mycket bra

filmning innan idrotten. VÄRD ATT SE!


GRYMT!


Rubriken säger det mesta. KOLLA BARA! Staratade bloggen igår kväll och idag har jag redan haft 51 besökare, hur kul är inte det!? This blog will be famus! Love it.

Snart ska jag sussa, måste ju få min skönhetssomn! ;)

JUSTIN BIEBER JAG ÄLSKAR DIG SJUKT!

Filmen med Wikis var magisk. Har aldrig sett än bättre film. Började gråta, ÅÅÅ JAG KAN INTE BESKRIVA VAD JAG KÄNNER, det är sjuk! Jag skulle göra vad som helst för att träffa honom!

Innan bion var jag med mamma & Eva-Lena (min moster) och shoppade och fikade. Kommer bilder på det imårn, det lovar jag! Sen efter Bion åkte jag hem till familjen Löfgren. Kvällen betsog av att jag och Anna, ibland Björn, körde Guitar Hero. Jag hittade en skitrolig låt med trummer haha! Fast jag är inte så bra på det, men kul var det!

Bilder från bion kommer här!

bilderna är tagna med iPhonen..

Never say Never

Imårn ska jag och wikis på den nya filmen Justin Bieber - Never say Never. Det kommer bli great! Daniel Paris sa att filmen var jättebra och att man blev gråtfärdig av den.. JAG KOMMER NOG BÖLA. Men han gillar Justin Bieber, precis som jag, So Paris style!
Efter de ska jag följa med mamma och fredrik hem till familjen Löfgren, har inget bättre för mig ändå.

TRION


BIG BROTHER

Nu ska jag mova mitt bigga arsle till TVsoffan och kolla på Big Brother bara för att Gurkan är med, och han är så sjukt rolig!

DESIGN 1/4-2011

Nu har jag fixat klart designen. Allt är nytt, Vad tyckker ni? Paris style nästan va? :D
puss


för DANIEL PARIS

Cha cha bloggen!
Ny blogg nu, ska försöka använda den här nu ist för min gamla. Den här bloggen är en hyllning till Daniel Paris!

Ska fixa iordning header och design och allt sånt, men först ska jag käka.
Ses senare snyggingar!

Min sötnos!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0